15 Disember, 2010

Gigihnya

Kerana entry ini maka hari ini aku sedikit kelam kabut.

Kejadian semalam petang betul2 menggugat kesabaran.  Hati aku masih lagi boleh dipujuk.  Tapi En. AbangSayang memang dah tak bleh dipujuk.  Keputusannya muktamad.

Maka hari ini segalanya telah berubah.  Bagi tahu opis pagi ini aku 2 hours leave.  Alhamdulillah 50% sudah selesai.  Lega... 

Ketika ini anak2 aku semua berada dalam jagaan adik ipar aku a.k.a adik AbangSayang a.k.a mak sedara kepada anak2 aku. hahahhaha namanya Samsiah.

 Dalam hati ada taman... ehhh bukan.. dalam hati ada laut membadai...


Inilah jalan terakhir... Kristal n Danial aku tukarkan sekolah ke Skudai.  Aku malas nak separuh kat Eco Living, separuh kat Skudai.  Caca marba nanti aku pepagi.  So, keputusan adalah semua sekali kat Skudai.  Setempat.  Isnin ni aku ada appt. ngan Oftalmologi, so kendian aku akan terus ke PPD plak.  Semoga semuanya dipermudahkan.  Ya Allah semoga keputusan yang kami ambil ini tepat dan memberi kebaikan kepada semua pihak.  Amin..


4 ulasan:

Elyn berkata...

amin moga semua di permudah kan!!

LayarLara berkata...

macih elyn, sungguh ku terharu...

atty's berkata...

SEMOGA SEMUA NYA BERJALAN LANCAR.AMIN.

LayarLara berkata...

terima kasih ktys kerana up satu lagi amin...